dijous, 12 d’octubre del 2017

Kris Meeke i Paul Nagle guanyen per primera vegada el RallyRACC

La victòria del 53 RallyRACC ha estat per a Kris Meeke i Paul Nagle (Citroën C3), que guanyen per primera vegada aquesta competició que va acabar diumenge passat a Salou i l'afegeixen als triomfs obtinguts a Argentina 2015, Portugal i Finlàndia 2016 i Mèxic 2017. Així, a més, Citroën Racing recupera la seva hegemonia en aquesta prova, en la qual suma ja 10 victòries, sent així la marca que més vegades ha guanyat la prova catalana del Campionat del Món de Ral·lis (WRC per les seves sigles en anglès), i donant continuïtat al gairebé etern domini de Sébastien Loeb entre 2005 i 2012.

Al segon lloc d'aquesta competició que ha durat tres dies han quedat Sébastien Ogier-Julien Ingrassia (Ford Fiesta), cosa que els deixa no obstant en una bona posició de cara al Ral·li de Gal·les-Gran Bretanya, següent cita puntuable i penúltima del calendari. D'altra banda, Ott Tänak-Martin Järveoja (Ford Fiesta), tercers classificats, esdevenen segons en la classificació provisional del mundial. Meeke ha afirmat: "Estic desitjant arribar a Gal·les perquè serà bo tornar a córrer a casa just després d'una victòria". Ogier, guanyador de l'anterior edició del ral·li, ha declarat que "aquest segon lloc és com una victòria i és un bon pas cap al títol". I Tänak ha explicat: "Ho he fet el millor possible, però no podia permetre'm errors pensant en els punts. La lluita pel campionat és una situació nova per mi i és una gran motivació".

El podi del 53 RallyRACC, en finalitzar la competició a Salou: al mig dels guanyadors, Kris Meeke i Paul Nagle, hi ha el director del Citroën World Rally Team, Yves Matton / RALLYRACC

+info: http://www.rallyracc.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada